100 Doors: Escape Room

Gå inn i en verden av 100 Doors: Escape Room og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste fluktspill!

Lord Kellys eiendom er full av hemmeligheter, og det er opp til deg å avdekke dem når du spiller 100 Doors: Escape Room på Spillespille.no. I dette spillet må du gå gjennom, du gjettet riktig, 100 rom. Men dette er ikke en så lett oppgave som det kan virke med det første, siden hver enkelt ikke krever en nøkkel for å åpne, men du må finne ut hva som er trikset for å åpne døren og komme deg gjennom spillet. Dette kan være alt fra å finne skjulte brytere, til å utnytte et vektet system som trekker i dørlåsen. Gåtene krever at du tenker utenfor boksen, og det er spennende å komme seg gjennom det detaljerte herskapshuset til 100 Doors: Escape Room.

Og foruten å få tilfredsstillelsen av å løse puslespillet i et rom, får du også et interessant tilfeldig faktum etter hvert som du går gjennom omtalen. Dette er en ekstra bonus, men det er alltid et pluss når du lærer et kult nytt faktum. Og i 100 Doors: Escape Room er det mange gåter å løse, og mange fakta å lære. Alt avhenger av hvor tålmodig du er, og hvor god observasjonsånd du har. Noen av gåtene er ganske vanskelige, så du må virkelig tenke hardt for å løse dem. Men gevinsten er verdt det, ettersom du fortsetter å gå gjennom Lord Kellys herskapshus og lære mer om handlingen i spillet.

Med unike gåter og rom tilbyr 100 Doors: Escape Room mange spennende utfordringer å overvinne, og det er et godt valg hvis du vil spille et puslespill på Spillespille.no. Så prøv å løse mysteriene som dette eldgamle huset har og ha det gøy.

Hvordan spille

Bruk venstre museknapp for å samhandle med spillobjektene, hvis du spiller fra en datamaskin. Hvis du bruker en mobilenhet, trykker du på skjermen i stedet.

Lignende spill:

Liker du 100 Doors: Escape Room? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien fluktspill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.