4 Colors

Gå inn i en verden av 4 Colors og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste kortspill!

4 Colors er et veldig morsomt kortspill som kan spilles med opptil 3 andre personer. Hovedfokuset her er å matche kortene etter antall farger, og deretter sørge for at du blir kvitt dem. Det er samme konsept som Uno, noe som gjør spillet utrolig interessant, men også veldig morsomt å spille gjennom.

Du kan også vinne spillet hvis du får 250 poeng, så det er forskjellige måter du kan vinne på. Det alene gjør 4 Colors virkelig spennende, fordi du får prøve ut en rekke strategier og se hva som fungerer i ditt tilfelle. Samtidig er hver spillopplevelse forskjellig, siden kortene trekkes tilfeldig. Det øker spenningen, samtidig som det sørger for at du har mye replay-verdi også.

Med 4 Colors får du virkelig en oppslukende og morsom opplevelse hele tiden. Spillet har også actionkort som gir deg alle slags power-ups også. Det er spennende å spille siden dette er et spill hvor du aldri har samme løpetur. Pluss, det å kunne leke med andre mennesker bidrar absolutt til den strategiske tilnærmingen og spenningen. Hvis du liker kortspill eller ønsker å prøve noe nytt, prøv 4 Colors med en gang, og du kommer garantert til å ha mye moro! Du kan 4 Colors akkurat nå, bare på Spillespille.no!

Hvordan spille

Bruk venstre museknapp for å klikke hvis du bruker en PC eller trykk på skjermen hvis du spiller fra en mobilenhet for å samhandle med kortene.

Lignende spill:

Liker du 4 Colors? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien kortspill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.