Asteroids

Gå inn i en verden av Asteroids og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste arkadespill!

Spill Asteroids på Spillespille.no, et ikonisk spill som har påvirket historien til videospill i stor grad, og prøv å se alle spillene det har satt spor på. Det morsomme spillet og unike ideene har sikret arven, og det faktum at det fortsatt spilles i dag, forteller deg alt du trenger å vite om det.

I Asteroids er handlingen plassert i verdensrommet, og du må samtidig unnvike og også skyte på innkommende asteroider. Kontrollene er det som virkelig skiller spillet fra hverandre, ettersom du må ta hensyn til tregheten i bevegelsen din, og hvis du ikke følger med vil du miste kontrollen over flyet ditt fullstendig. En annen unik idé er hvordan hvis du passerer kanten av skjermen dukker du ut på motsatt side, noe som legger til et lag med strategi, men også tilfører mye usikkerhet.

Spill et klassisk spill på Spillespille.no og ta en titt inn i historien.

Lignende spill:

Liker du Asteroids? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien arkadespill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.