Bartender The Right Mix

Gå inn i en verden av Bartender The Right Mix og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste morsomme spill!

Sett deg bak baren og bland deg til Miguels glede når du spiller Bartender The Right Mix på Spillespille.no! I denne klassiske Flash-opplevelsen får du blande drinker nok en gang til du finner den magiske drinken som vil gjøre bartenderen Miguel veldig fornøyd. Ikke bare nøye deg med vodka, whisky eller rom. Strekk deg høyt opp på den hyllen med drinker og prøv noe eksotisk som tequila også. Press inn litt sitron, men ikke overdriv hvis du ikke vil gjøre drinken for syrlig. Og ikke glem is hvis disse smakene trenger avkjøling. Rør det hele sammen med selvtillit, for et feilgrep ved å bygge en så respektert drink kan etterlate stakkars gamle Miguel i alle slags uheldige situasjoner, som å blåse opp fra styrken til drinken til alle mulige andre plager.

Selv om du gjetter litt hva den magiske kombinasjonen av drinker for den riktige blandingen er, er det morsomme med Bartender The Right Mix å eksperimentere, og dette spillet gir deg gode sjanser til å blande alle slags drinker, til du finner en som er helt riktig. Og uansett hva resultatet blir, hver gang du rører og forbereder blandingen for servering, vil du i spenning vente på å se resultatene. De kan enten resultere i et eksplosivt utfall eller tvert imot, være akkurat det Miguel trengte for å slukke tørsten.

Nyt nok en gang klassiske Flash-spill på Spillespille.no, gjennom kraften til den fantastiske Ruffle-emulatoren, og ha det gøy å spille Bartender The Right Mix.

Hvordan spille

Bruk venstre museknapp for å samhandle med elementene i spillet. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykker du på knappene fra spillet.

Spill andre spill fra bartender-serien:

  1. FNAF Bartender
  2. Pirate Bartender Captain's Grog

Lignende spill:

Liker du Bartender The Right Mix? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien morsomme spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.