Blocky Snakes

Gå inn i en verden av Blocky Snakes og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste .io spill!

Prøv det klassiske Snake-spillet som du aldri har spilt det før, når du prøver Blocky Snakes, et morsomt .io-spill, som legger til en ny dimensjon til spillet, og gjør alt 3D. Og en ny dimensjon er ikke alt som er nytt her: med grafikk som ligner på den fra Minecraft, vil kunststilen umiddelbart fange oppmerksomheten din og trekke deg inn i sin verden.

Fordi det er et .io-spill, er selvfølgelig konkurranse en viktig del av opplevelsen. Kjemp mot menneskelige spillere og lag den største slangen på nivået, og overlev så lenge som mulig uten å kollidere med andre spillere eller inn i veggene. Samle så mye mat du kan og vær på utkikk etter spillere som har blitt eliminert, fordi de legger igjen alle de saftige godbitene de har spist, som bare venter på å bli konsumert av de overlevende spillerne.

Kom på toppen av listene med Spillespille.no og Blocky Snakes!

Lignende spill:

Liker du Blocky Snakes? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien .io spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.