Castle Defense

Gå inn i en verden av Castle Defense og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste forsvar spill!

Planlegg forsvaret ditt med omhu og forbered deg på et forestående angrep når du spiller Castle Defense. Beleiringen av festningen din ser ut til at den aldri vil stoppe, men med god taktikk og forsiktig ledelse kan du overleve uansett hvor lenge det tar å avvise inntrengerne.

I over 40 kart med fire forskjellige temaer må du beskytte din mektige festning ved å bruke forskjellige tårn som kan skyte alle slags forskjellige prosjektiler, samt andre krefter du kan ha til din disposisjon. For å gjøre et vellykket forsvar må du nøye velge hvilket tårn du vil plassere på et angitt sted, slik at det maksimerer effektiviteten. I tillegg til plasseringen av tårnene dine, må du også ta hensyn til de forskjellige fiendetypene som angriper, fordi hver av dem har visse styrker og svakheter som du trenger å vite for å beseire dem.

Med sitt flotte lydspor og grafikk trekker Castle Defense deg inn i sin verden og trener deg til å bli den beste forsvareren i landet. Spill på Spillespille.no og stopp hvert angrep fra fiendene dine.

Lignende spill:

Liker du Castle Defense? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien forsvar spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.