Couple Cooking Challenge

Gå inn i en verden av Couple Cooking Challenge og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste matlaging spill!

Kjærlighet har ingen grenser og elskere er alltid klare til å overraske partneren sin! Dette er tilfellet for disse to unge elskerne. Uvitende om hverandre bestemte de seg for å overraske partneren sin ved å tilberede favorittmaten.

Han bestemte seg for å overraske den unge kjæresten sin ved å gjøre henne til den beste burgeren hun noen gang hadde sett. Han startet med å tilberede og kutte ingrediensene, og gjorde sitt beste for å ordne den deilige burgeren på en måte som var verdig for kulinariske blader.

Da hun visste at kjæresten hennes har en søt tann, bestemte han seg for å gjøre ham til den beste tor han noensinne har smakt.

Hva tror du? Klarte hver av dem å overraske ektefellen sin? Ikke vent lenger og start dette matlagingsspillet som garantert vil underholde deg i lang tid fremover.

Lignende spill:

Liker du Couple Cooking Challenge? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien matlaging spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.