Death Chase

Gå inn i en verden av Death Chase og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste bilspill!

Hvis du elsker biler og racing da har Spillespille.no bare spillet for deg. I Death Chase må du kappkjøre til målstreken mot en brutal konkurranse, som vil gjøre alt for å ta toppplassen. Og som om aggressive sjåfører ikke var nok til å komme i veien for å komme til førsteplass, er sporene fra Death Chase fylt med farer, som vil hele tiden få deg til å tenke seg om to ganger før bare å treffe akselerasjonen.

Tynset: Death Chase ble ikke gjort bare for å gjøre livet ditt vanskeligere, for avhengig av hvordan du har det bra du kjører deg fortjene poeng, som du kan bruke til å oppgradere kjøretøyet ditt. Disse oppgraderingsområdet fra bedre nitro, mer våpen eller en forbedret motor. Hva som er mer, hvis du tjener nok stjerner kan du til og med kjøpe nye kjøretøy, som kommer med egen suite med muligheter.

Med sitt unike 2D-perspektiv kan du se farene som ligger foran på skinnene, og du kan planlegge din strategi deretter. Dette kan gjøre forskjellen på å hoppe på rett tidspunkt, eller skade bilen din at den sprekker i en ball av flammer.

Gjør deg klar for en intens kjøring på Spillespille.no når du spiller Death Chase.

Lignende spill:

Liker du Death Chase? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien bilspill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan bare spilles på PC