Disney Elegance Contest

Gå inn i en verden av Disney Elegance Contest og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste kle på spill!

Jente, sjekk det ut! Elsa, Ariel og Jasmine er helt inne på noe dumt. De vil vite hvem som er den vakreste dama som finnes, så de skal delta i en skjønnhetskonkurranse, hvor de blir dømt i to forskjellige antrekk. Det skal tennes! Og du kommer til å være deres syke stylist for denne episke konkurransen.

Så, Elsa er først oppe. Hun kommer til å avlive badedraktutfordringen, så sørg for at hun ser flukt ut med en glamorøs heldress med et utskjæringsmønster. Og for håret hennes, bruk noen myke, sprettende krøller og et sykt sølvkjede for å toppe det. For aftenkjole-utfordringen, gå med en nydelig blå kjole med noen glitrer i midjen og en fantastisk sølvkrone.

Neste opp, havfrueprinsessen Ariel. Hun må rocke en grønn og lilla badedrakt som er helt brennende, og en rosa kjole med noen tynne stropper som kommer til å få dommerne til å gå amok. Og for håret hennes, bruk noen vakre krøller som vil få henne til å se ut som en engel.

Sist men ikke minst fikk vi Jasmine. Hun kommer til å blåse dommerne bort med en todelt hvit badedrakt som skal vise frem kurvene hennes, og en fantastisk silkegrønn kjole som vil få henne til å se ut som kongelige.

Og jente, for å velge vinneren, klikker du bare på dem som bobler og samler så mange du kan. Måtte den vakreste jenta vinne!

Lignende spill:

Liker du Disney Elegance Contest? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien kle på spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.