Drag Race 3D

Gå inn i en verden av Drag Race 3D og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste racing spill!

Reis inn i hjertet av dragracing med Drag Race 3D, et spill som fjerner alle distraksjoner, og gir deg bare to biler, to sjåfører og en rett vei å erobre. Føl suset av ren fart mens du går head-to-head mot formidable motstandere i intense løp. Med hver seier vil du tjene verdifulle belønninger som kan brukes til å forbedre og tilpasse kjøretøyet ditt for optimal ytelse. Eller, hvis du foretrekker det, spar opp gevinstene dine for å bruke en av de hotteste, mest ettertraktede bilene på markedet. Har du det som trengs for å utmanøvrere konkurransen og ta seier som den ultimate dragracing-mesteren? Med sin oppslukende gameplay tilbyr Drag Race 3D en morsom dragracing-opplevelse som holder deg på kanten av setet. Test ferdighetene dine mot en rekke dyktige motstandere, hver mer utfordrende enn den forrige, og bevis at du har det som trengs for å dominere dragracing-kretsen. Når du klatrer i gradene og beseirer mektige motstandere, vil du låse opp tilgang til en rekke oppgraderinger og forbedringer som vil presse bilen din til dets grenser. Er du klar til å forlate rivalene dine i støvet og kreve din rettmessige plass på toppen av poengtavlen?

Spenn deg fast og forbered deg på en spennende tur i Drag Race 3D I dette høyoktanspillet på Spillespille.no er hastighet navnet på spillet mens du kjemper mot klokken og motstanderne dine i pulserende dragrace. Bruk gevinstene dine til å oppgradere kjøretøyet ditt med kraftige nitro-boosts og andre ytelsesforbedrende modifikasjoner, eller spar penger for å kjøpe en helt ny tur rett fra utstillingsgulvet. Drag Race 3D leverer en adrenalinfylt spillopplevelse som garantert vil få deg til å komme tilbake for mer.

Fartdemoner og girhoder samles på Spillespille.no for å konkurrere i intense dragrace i Drag Race 3D. Med sine elegante bilder og responsive kontroller, setter dette nettspillet deg i førersetet for kraftige og eksotiske biler. Test evnen din mot et mangfoldig utvalg av motstandere mens du raser deg til toppen av ledertavlen. Med hver seier vil du tjene verdifulle belønninger og låse opp nye utfordringer som vil presse ferdighetene dine til det ytterste. Er du klar til å kjøre tur på motorene dine og la rivalene ligge i støvet?

Hvordan spille

Bruk piltastene for å skifte gir, mellomrom for å aktivere boosten og Ctrl for å få turtall på motoren. Trykk på skjermknappene hvis du spiller fra en mobilenhet.

Lignende spill:

Liker du Drag Race 3D? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien racing spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.