Extreme Car Parking

Gå inn i en verden av Extreme Car Parking og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste parkering spill!

Parkering av bilen kan være et problem, spesielt hvis du har det travelt eller hvis det er mange biler i nærheten. Hadde det ikke vært fint om du kan trene litt på forhånd i alle mulige parkeringssituasjoner? Heldigvis kan du spille Extreme Car Parking og trene på parkeringsferdighetene dine nå! Men vær advart, Extreme Car Parking tar kjøringen til det ekstreme, og forhåpentligvis har bilen din mye bedre kjøreegenskaper enn den i spillet. Tross alt er det en grunn til at "ekstrem" ble brukt i spillets tittel.

Med forskjellige parkeringsutfordringer og ønsket om å øke poengsummen din, vil du garantert fortsette å vende tilbake til de unike nivåene som Extreme Car Parking har å tilby. Prøv å skli gjennom innkommende trafikk og gjennom alle slags andre hindringer, og vær også klar til å parkere i revers eller på siden, og se hvordan selvtilliten din vil vokse når du vil møte denne viktige delen av kjøringen fra nå av. Men ikke bare det, etter at du har kjørt en bil som har så sensitive kontroller som den fra Extreme Car Parking, vil du bli en ekte proff når du kjører biler fra andre spill.

Test tålmodigheten din og dine ekstreme kjøreferdigheter når du spiller på Spillespille.no, og prøv å fullføre alle nivåene fra Extreme Car Parking.

Lignende spill:

Liker du Extreme Car Parking? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien parkering spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.