Fish Story

Gå inn i en verden av Fish Story og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste avslappende spill!

I Fish Story blir match 3-spillene tatt under vann, og med et lag med fersk ny grafikk og optimistisk musikk og mange andre forbedringer vil det vise seg å bli en uforglemmelig opplevelse. Du kan si at det vil gjøre et sprut i livet ditt! Møt Poseidon. Du har kanskje hørt om ham, for han er tross alt havets gud. Han vil være din guide på dette fortryllende eventyret.

Og når du har mer enn 700 nivåer, trenger du garantert noen som veileder deg og lærer deg alle slags nyttige triks, slik at du ikke drukner i all denne informasjonen eller går deg vill i å løse alle de kompliserte gåtene. I tillegg til alle nivåene som er tilgjengelige, kan du også fullføre Daily Missions for å tjene ekstra mynter og Boosters, og du kan også spille Daily Challenge for å tjene ekstra stjerner som kan hjelpe deg å låse opp skattekister og porter til nye nivåer. Vær oppmerksom på at det er regelmessige Treasure Hint-arrangementer, hvor du vil samle glemte piratskatter.

Utforsk havet ved hjelp av Spillespille.no når du spiller Fish Story!

Lignende spill:

Liker du Fish Story? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien avslappende spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.