Football Killer

Gå inn i en verden av Football Killer og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste fotballspill!

Fotball er en sport elsket av mange, og er et av de mest populære lagspillene på kloden. Football Killer tar fotballen-formelen og lager et interessant puslespillspill ut av det. Gjennom en rekke ulike nivåer må man bruke sparke-ferdighetene til å enten treffe alle spillerne på skjermen eller plassere ballen gjennom mål. Eller kanskje en kombinasjon av begge. Noen nivåer introduserer til og med ulike hindringer som enten kan hjelpe eller hindre fremgangen. Med ting som dødelige pigger eller svære baller laget av sement, må du tenke fort for å kunne gå til neste fase.

Og mens du mestres kunsten å presise spark, trener du også i din rombevissthet, fordi du må plott din bane riktig dersom du ønsker å fullføre nivået. Og ikke forvent å se de samme utfordringene over og over, fordi Football Killer vil konstant komme med nye og interessante nivåer som du må løse.

Spill fotball som aldri før på Spillespille.no og prøv å fullføre alle nivåene fra Football Killer.

Lignende spill:

Liker du Football Killer? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien fotballspill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.