Forest Match

Gå inn i en verden av Forest Match og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste avslappende spill!

Et morsomt match 3-spill venter på deg i Forest Match! Med sin nydelige grafikk og livlige sanger vil du raskt bli fordypet i spillets fantastiske verden! Trolldommen til denne magiske skogen forsterkes ytterligere av de søte karakterene som hjelper deg på veien og forklarer hva spillereglene er.

Som du forventer av et kamp 3-spill, er det du må gjøre å matche tre eller flere frukter, blomster eller andre skogsobjekter av samme type, og du vil sakte rydde brettet. Hvis du oppdager at et stort antall gjenstander venter på å bli koblet til, sørg for å gjøre det, da du vil skape en kraftig evne som kan hjelpe deg med å fjerne jord, gress, mose, stein eller is.

Forest Match tilbyr deg mange spennende oppdrag og daglige utfordringer, så husk å besøke Spillespille.no, hvor moro venter!

Lignende spill:

Liker du Forest Match? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien avslappende spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.