Free Cell Solitaire

Gå inn i en verden av Free Cell Solitaire og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste kabal spill!

Free Cell Solitaire er en av de mest interessante og spennende kabalvariantene som har blitt ekstremt populær de siste tiårene. Det som gjør det så kult og morsomt er det faktum at du må lage kortbunker på brettet. Og du kan ha fallende kort rangert med alternative farger. Som alltid må du stable dem fra esset og opp til kongen.

Det fine med Free Cell Solitaire er imidlertid at du kan kaste et kort hvis du vil, for å gjøre ting enklere for deg. Dette vil imidlertid redusere antallet kort du kan dra på en gang, slik at du egentlig ikke kan overdrive det. Men det er det som gjør Free Cell Solitaire morsomt, det faktum at du kan eksperimentere og prøve ut nye ideer hele tiden.

Free Cell Solitaire-spillet på Spillespille.no viser deg gjeldende poengsum og også hvor mange trekk du har gjort. Det betyr at du får holde styr på hvordan du spiller og at du alltid kan prøve å slå opp poengsummen din. Free Cell Solitaire er et spill med mye replay-verdi, så det er vel verdt tiden din!

Hvordan spille

Bruk musen til å velge kortene hvis du bruker en PC eller trykk på skjermen for å velge dem hvis du bruker en mobilenhet.

Lignende spill:

Liker du Free Cell Solitaire? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien kabal spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.