Golf Field

Gå inn i en verden av Golf Field og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste sport spill!

Golf Field er spillet der du må prøve å oppnå best poengsum mens du spiller golf. Det er en smart versjon av golf, en som ikke bare er oppslukende og engasjerende, men også kreativ og fylt med fantastiske ideer. Alle som elsker golf vil like dette spillet fordi det ikke bare er morsomt, det lar deg virkelig teste dine golfferdigheter og nøyaktighet. Du kan til og med forbedre disse ferdighetene ved å spille mange av de dusinvis av nivåene som er tilgjengelige her.

Måten du spiller Golf Field på er veldig enkel, du har et spesifikt antall slag, og hovedfokuset er å prøve å plassere golfballen i hullet uten å overgå det gitte antallet slag. Etter hvert som du spiller, blir hvert nivå enda mer utfordrende, med mange forskjellige hindringer og feller som dukker opp i spillverdenen. Som alltid må du holde deg innenfor et lavt antall skudd for høyest poengsum.

Hvis du er lidenskapelig opptatt av golf, er det en god idé å prøve Golf Field, siden det gir deg så mange lykkelige øyeblikk å utforske og nyte. Du kan spille Golf Field akkurat nå på Spillespille.no, så hvis du elsker golf eller bare vil prøve et nytt spill for å teste ferdighetene dine, kan du spille det med en gang!

Hvordan spille

Hvis du spiller på en PC sikt golfballen ved å holde venstre museknapp nede og flytt den rundt til du finner riktig vinkel, og skyt deretter ballen ved å slippe museknappen. Hvis du bruker en mobilenhet, trykk på skjermen for å utføre de nevnte handlingene.

Lignende spill:

Liker du Golf Field? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien sport spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.