Guess the Square Root

Gå inn i en verden av Guess the Square Root og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste mattespill!

Mestre matematikk ved hjelp av Guess the Square Root og Spillespille.no og lær alle de perfekte rutene fra 1 til 1000. Som alle konsepter du må lære, er repetisjon nøkkelen, og hvilken bedre måte å gjenta og lære på hvis ikke ved hjelp av videospill? Med Guess the Square Root har du et morsomt quizspill, men ikke en som en av testene du kanskje tenker på da du gikk på skolen. Ved å legge til spillmekanikk i en tradisjonell quiz, gjør Guess the Square Root et spennende valg du tar.

Og fordi repetisjon er nøkkelen til suksess, i Guess the Square Root kan du alltid teste hukommelsen og ferdighetene dine i matematikk på nytt. På kort tid vil du ha lært alle de perfekte rutene fra 1 til 1000. På hvert spørsmål har du totalt 5 sekunder til rådighet, men selv om du mislykkes, kan du prøve igjen og du har ikke mislyktes, for du kan fortsatt si at du har lært noe nytt.

Test matematikkferdighetene dine og ha det gøy på Spillespille.no når du spiller Guess the Square Root.

Hvordan spille

Trykk på venstre museknapp på de blå rektanglene for å velge riktig svar. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykker du på skjermen.

Lignende spill:

Liker du Guess the Square Root? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien mattespill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.