Halloween Bubble Shooter

Gå inn i en verden av Halloween Bubble Shooter og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste boble spill!

Halloween er en spesiell tid på året, og selvfølgelig feirer Spillespille.no denne anledningen. ved å gi deg et morsomt spill som du kan hjelpe deg med å ta tankene bort fra de skumle monstrene som denne perioden er kjent for. Halloween Bubble Shooter er et bobleskytespill, så din oppgave er å skyte bobler strategisk. Det betyr at du må sikte på en slik måte at du lager en linje med minst tre bobler av samme type. Hvis du lykkes med denne oppgaven, fjernes disse boblene fra brettet, poengsummen din øker, og du kommer nærmere seier.

Som du forventer av et Halloween-spill, respekterer grafikken fra Halloween Bubble Shooter temaet for denne skumle begivenheten, så ikke bli overrasket om du finner noen monstre eller andre skumle elementer som du sannsynligvis ikke vil finne i andre bobleskytespill . Men ikke få panikk, for Halloween Bubble Shooter har mange nivåer, og etter noen få nivåer vil du garantert venne deg til alle monstrene du finner, og du vil sannsynligvis til og med se dem som søte. Eller definitivt ikke som noe så skremmende.

Test målet og strategien din med et annet morsomt bobleskytespill når du spiller Halloween Bubble Shooter.

Hvordan spille

Sikt mot tårnet som skyter bobler med musen og trykk på venstre museknapp for å skyte. Målet med spillet er å lage grupper med minst tre bobler av samme type. Hvis du klarer å gjøre dette, vil de bli eliminert fra brettet.

Lignende spill:

Liker du Halloween Bubble Shooter? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien boble spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.