Halloween Memory

Gå inn i en verden av Halloween Memory og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste hukommelse spill!

Hvis du vil øve på minneevnene dine og du elsker Halloween, så er Spillespille.no stedet å være, for her kan du spille Halloween Memory, et spill hvor konsentrasjonsevnene dine vil sikre seier.

Hver runde i Halloween Memory begynner med et antall kort som legges med forsiden ned på bordet. Du kan klikke på et kort og se hva som er under det, men vær oppmerksom på at kun ett kort kan avsløres til enhver tid. Etter at du har sett hvilket kort som er hvor, gjør ditt beste for å huske posisjonen, fordi du må matche kort av samme type. Hvis du klarer å avsløre to kort av samme type på riktig måte, fjernes disse kortene fra bunken, og du kommer ett skritt nærmere å gå til neste nivå. Og én ting er sikkert, med grafikk like vakker som den fra Halloween Memory kan du ikke vente med å se hva som er under hvert kort, og finne en søt representasjon av en heks eller et slags monster.

Test hukommelsen din ved hjelp av noen vennlige Halloween-karakterer når du spiller Halloween Memory på Spillespille.no.

Hvordan spille

Velg, enten ved å bruke musen eller ved å trykke på skjermen, kortene som legges på bordet for å se hvilket kort de er. Match to kort av samme type for å fjerne dem fra skjermen.

Lignende spill:

Liker du Halloween Memory? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien hukommelse spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.