Handless Millionaire

Gå inn i en verden av Handless Millionaire og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste spill for gutter!

Hvor langt vil du gå for å tjene penger? Ville du gitt hånden din? Handless Millionaire er en voldelig versjon av et imaginært spillprogram, der du får beholde pengene du klarer å legge hendene på. Høres enkelt ut, ikke sant? Haken er at pengene du må ta er bak en giljotin, som er kjent for å kutte hendene fra tidligere deltakere.

Hvis du vil dra med pengene, så vel som begge hendene dine, må du lære deg det unike mønsteret som giljotinen opererer i. Jo lenger du kommer i Handless Millionaire, jo mer kompliserte blir disse mønstrene, og når du legger hendene dine på linjen, innsatsen er alltid høy. Og i motsetning til andre spill går du enten hjem med alle premiepengene eller så mister du hendene. Det er ingen mellomting i Handless Millionaire.

Få tak i premiepengene når du spiller Handless Millionaire på Spillespille.no og test refleksene dine.

Hvordan spille

Kontroller hånden ved å bruke musen til å gripe pengene som svaier på den andre siden av giljotinen. Når du kommer til pengene, trykk på venstre museknapp og trekk hånden raskt ut.

Lignende spill:

Liker du Handless Millionaire? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien spill for gutter for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.