Haunt the House

Gå inn i en verden av Haunt the House og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste skrekkspill!

Bli et søtt spøkelse og skrekk gjestene fra det skumle herskapshuset fra Haunt the House når du spiller på Spillespille.no. Takket være kraften til emulering og ved hjelp av Ruffle.js kan du spille noen av dine favoritt Flash-spill, direkte fra nettleseren din, på Spillespille.no. Spill noen av favorittspillene dine på nytt, eller oppdag dem for første gang på Spillespille.no og nyt utallige timer med moro.

I Haunt the House, som navnet antyder, foregår handlingen i et hjemsøkt hus. Men, sannsynligvis litt annerledes enn hva du kanskje forventer, i Haunt the House tar du rollen som et spøkelse som må skremme bort gjestene, og ikke omvendt. Vanligvis må du stikke av fra skumle situasjoner i skrekkspill, men i Haunt the House er oppgaven din å skremme bort alle gjestene fra huset. Du gjorde dette på alle mulige kreative måter, men mest ved å manipulere miljøet rundt. Så forbered deg på å eie skap og åpne dem når en gjest tilfeldigvis går forbi, eller bare ta over alle slags elementer fra miljøet og flytte dem rundt.

Siden huset er fylt med gjester, vil du ha mye arbeid å gjøre hvis du ønsker å skremme folket bort, men heldigvis er det mange muligheter for å få gjestene til å stikke av skrikende. Å finne den rette måten å få gjestene til å flykte i redsel er bare en av gledene som Haunt the House bringer.

Skremme bort gjestene og gå inn i rollen som et søtt spøkelse når du spiller Haunt the House på Spillespille.no.

Hvordan spille

Bruk WASD-tastene til å flytte rundt og trykk på mellomromstasten for å eie objektene. Følg instruksjonene fra spillet for å utføre mer avanserte trekk.

Lignende spill:

Liker du Haunt the House? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien skrekkspill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan bare spilles på PC