Henry Stickmin Fleeing The Complex

Gå inn i en verden av Henry Stickmin Fleeing The Complex og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste henry stickmin!

Mens de fleste av spillene fra den klassiske Henry Stickmin-serien ser at du prøver å enten stjele noe eller bryte deg inn i en bygning, må du i Henry Stickmin Fleeing The Complex unnslippe et topphemmelig anlegg. Og det som virkelig får Henry Stickmin Fleeing The Complex til å skille seg ut fra resten av serien, er det faktum at du har muligheten til å veilede to karakterer i stedet for én, i en rekke unike og merkelige scenarier. Som du sikkert har gjettet, gir dette et helt nytt nivå av kompleksitet og muligheter til de allerede ukonvensjonelle scenariene du kanskje har møtt i de tidligere oppføringene i denne serien.

Selvfølgelig, siden det å lede to karakterer er helt unikt for dette spillet i denne serien, gir dette mye mer uforutsigbarhet til de potensielle hendelsene som utspiller seg, og hvis du trodde at du aldri visste hva du kunne forvente av handlingen fra de forrige bidragene, Forbered deg på enda flere overraskelser når du prøver Henry Stickmin Fleeing The Complex. De to karakterene samhandler på morsomme og interessante måter, og selv om du kanskje ikke slipper unna de første gangene du prøver, er reisen for å komme deg ut alltid morsom, med forskjellige forbløffende alternativer du kan velge mellom. Og for hver avgjørelse du tar, må du tenke på hvordan det kan påvirke begge karakterene.

Mens du prøver å rømme, vil du prøve mange forskjellige alternativer, hver og en tar med seg sine egne hendelser, og tar deg ned på en vei som du virkelig ikke kan forestille deg utfallet av. I stil med det forrige spillet i serien, spiller Henry Stickmin Fleeing The Complex som en slags interaktiv film, og enkelte steder kan du velge i hvilken retning du vil at handlingen skal gå. Du kan prøve å angripe vakter, snike deg forbi bak dem, bruke vettet eller volden, og alt i mellom.

Prøv å unnslippe anlegget når du spiller Henry Stickmin Fleeing The Complex på Spillespille.no og ha det gøy!

Hvordan spille

For å samhandle og velge alternativer må du bruke venstre museknapp. Hvis du spiller på en mobilenhet, trykker du på skjermen over alternativet du vil prøve.

Spill andre spill fra Henry Stickmin-serien:

  1. Henry Stickmin Infiltrating The Airship
  2. Henry Stickmin Stealing The Diamond
  3. Henry Stickmin Breaking The Bank
  4. Henry Stickmin Escaping The Prison

Lignende spill:

Liker du Henry Stickmin Fleeing The Complex? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien henry stickmin for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan bare spilles på PC