Hexa

Gå inn i en verden av Hexa og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste tenkespill!

Hexa markerer den nyeste delen av den elskede puslespillserien, Hexa Fever. I dette svært strategiske spillet er oppdraget ditt å strategisk fylle linjene i en sekskant med blokker, og til slutt rydde hele linjer for å tjene dyrebare edelstener. Fordyp deg i de spennende utfordringene og det morsomme spillet i dette puslespilleventyret. Forbered deg på å sette dine gåteløsningsferdigheter på prøve mens du tar på deg det sekskantede spillebrettet på Spillespille.no. Målet ditt er å strategisk plassere blokker for å fullføre linjer innenfor sekskanten, og fjerne dem for å tjene verdifulle edelstener. Med hvert nivå vokser kompleksiteten og intensiteten i spillet, og gir en engasjerende og givende opplevelse som får deg til å komme tilbake for mer.

Hexa tilbyr en forfriskende versjon av den klassiske puslespillsjangeren, med et unikt sekskantet spillbrett som legger til et nytt lag av kompleksitet til spillingen. Når du dykker ned i dette eventyret, vil du bli betatt av den livlige grafikken og de morsomme utfordringene som venter. Kan du erobre sekskanten og kreve dine velfortjente edelstener i dette spennende puslespillet? Men hvis du blir sittende fast, kan du også bruke noen av de nyttige powerups for å hjelpe deg med å rydde brettet. Og ikke vær redd for å bruke disse, siden noen ganger er den eneste måten å komme seg på ved å ringe etter hjelp.

Dette puslespilleventyret gir et ekstra lag med moro og spenning til Hexa Fever-serien. Enten du er en erfaren puslespillentusiast eller ny i sjangeren, lover Hexa en hyggelig og givende spillopplevelse som vil utfordre den strategiske tenkningen din og holde deg underholdt i timevis. Er du klar til å ta på deg den sekskantede utfordringen og mestre kunsten å samle edelstener i Hexa på Spillespille.no?

Hvordan spille

Bruk venstre museknapp for å velge blokken og, med knappen trykket, slipp den på et gyldig sted på brettet. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykk på disse i stedet.

Lignende spill:

Liker du Hexa? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien tenkespill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.