Hot Dog Bush

Gå inn i en verden av Hot Dog Bush og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste matlaging spill!

Å lage den perfekte burgeren er ingen enkel oppgave, men når du er den tidligere presidenten i USA blir ting enda mer komplisert. Kundelisten er ikke normal, så... ønsker deg alt godt!

Presidentskapet til George W. Bush er avsluttet, men hva er hans neste karrierevalg? Vel, for nå skal han selge pølser til alle de sultne i New York! Se kundenes måltidsforespørsler over hodet, og tilbered pølsene som forespurt. Ikke overkok pølsene, ellers må du kaste dem. Server så raskt som mulig for bedre tips og ikke la kundene vente for lenge, ellers skal de dra. Nå ditt daglige mål og jobb deg opp fra Bronx til Wall Street! Etter hvert som du gjør fremgang, blir flere menyer tilgjengelige. Har du det som trengs for å drive byens beste pølsebod?

Tilbered pølser og andre typer mat basert på kundebestillinger, og klikk deretter eller dra maten for å lage mat og servere kunder. Ikke glem å nå målbeløpene for hvert nivå for å gå videre til neste.

Lignende spill:

Liker du Hot Dog Bush? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien matlaging spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.