Insta Princesses Autumn Fair

Gå inn i en verden av Insta Princesses Autumn Fair og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste kle på spill!

Selv om det kan være vanskelig å vite hvordan man skal kle seg denne tiden av året, er det nok av klesplagg som tar deg fra kvelende varme sommerdager til kaldere høstkvelder.

Men ingenting kan stoppe disse prinsessene fra å se fenomenale ut, ikke engang været utenfor. Med høstens ankomst bestemte de seg for å overraske følgerne på sosiale medier med noen misunnelsesverdige høstantrekk.

Men høsten kommer ikke alene, høstens begivenheter og feiringer kommer også. Halloween er en av dem, så prinsessene har bestemt seg for å overraske oss med de skumleste gresskarene som noen gang er sett.

Start med å rense gresskaret. Velg deretter ditt favorittmønster. Du kan velge et skummelt ansikt eller et muntert ansikt. Deretter kommer den vanskelige delen: kutte gresskaret. Ikke glem å tenne lyset så gresskaret får liv. Plasser den i en slik posisjon at alle forbipasserende vil legge merke til den. Er ikke Halloween gøy?

Lignende spill:

Liker du Insta Princesses Autumn Fair? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien kle på spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.