Jungle Legend

Gå inn i en verden av Jungle Legend og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste boble spill!

Jungle Legend tar den klassiske bobleskytespillformelen og legger til mye mer intensitet til opplevelsen. I dette spillet må du skyte bobler i forskjellige farger og mønstre slik at de lander mellom minst to bobler av samme type. Ved å gjøre dette eliminerer du dem alle fra brettet.

Og det er viktig å fjerne bobler fra brettet så fort du kan, for hvis de når hytta i nivået er spillet over og du må starte på nytt og prøve igjen.

For å maksimere innsatsen din kan du sikte på bobler som har forskjellige effekter, noe som kan hjelpe deg å rydde brettet raskere. Mens de første nivåene er en skånsom introduksjon til reglene og vil hjelpe deg med å bli kjent med verdenen til Jungle Legend, jo mer du spiller, jo mer utfordrende blir spillet, og gjennom eventyret ditt vil du garantert mestre bobleskytespill.

Gå på en morsom reise når du spiller Jungle Legend på Spillespille.no og fullfør alle nivåene.

Lignende spill:

Liker du Jungle Legend? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien boble spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.