Krunker

Gå inn i en verden av Krunker og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste .io spill!

Bli med på flerspillermoroa med det berømte flerspillerarena-skytespillet, Krunker! Kjemp mot spillere fra hele verden og bevis for alle hvem som er best i de intense skuddvekslingene spillet tilbyr!

Lånt elementer fra den legendariske Counter Strike, er Krunker et spill der raske reaksjonstider og å kjenne kartet veldig godt vil gi deg et forsprang mot dine motstandere. Pass også på å alltid være i bevegelse, fordi et stasjonært mål er et mål som er veldig lett å treffe, som bare venter på å bli sprengt bort!

Spillet bringer også unike elementer til den klassiske formelen, som å velge unike klasser, som detektiver, jeger, bueskytter, som hver tar med seg forskjellige våpen til arenaen. Foruten disse har arsenalutvalget noe for enhver smak, da du kan velge mellom automatrifler, snikskytterrifler, hagler og andre interessante og unike våpen.

Bli med på moroa på Spillespille.no med Krunker!

Lignende spill:

Liker du Krunker? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien .io spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.