Landing Party

Gå inn i en verden av Landing Party og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste puslespill!

Landing Party er et søtt og unikt puslespill der du må stoppe romvesenene fra å invadere planeten vår. For å gjøre dette må du plassere 5 romvesener av samme type på en linje. Ved å gjøre dette vil de trygt teleporteres tilbake til planeten deres. Du må imidlertid være forsiktig, for å ordne dem må du sørge for at de kan nå stedet du vil sette dem på og at banen ikke er blokkert av et annet romvesen. Romvesener blir også teleportert med jevne mellomrom, og det kan forstyrre hvordan du planlegger å organisere feltet. For å stoppe en aliens teleportering må du blokkere portalen.

Med morsomme og enkle regler og flott grafikk vil Landing Party tilby deg utallige timer med moro, spesielt når flere og flere romvesener teleporterer. Stopp romvesenene fra å invadere planeten vår på Spillespille.no og få en høy poengsum!

Lignende spill:

Liker du Landing Party? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien puslespill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.