Light Academia Vs Dark Academia

Gå inn i en verden av Light Academia Vs Dark Academia og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste kle på spill!

Light Academia og Dark Academia estetikk er allerede ekstremt populære blant unge internettbrukere, så de trenger ingen introduksjon. Det mørke akademiet dreier seg om intense og tragiske temaer mens Dark Academias estetiske søster, Light Academia, har en lignende stilistisk tilnærming, men velger i stedet å ta i bruk mer positive temaer, med fokus på poesi og natur. Når det kommer til mote, kommer både Dark Academia og Light Academia med samme fargepalett, men i forskjellige metninger og nyanser. Den mørke akademia omfavner mørkebrune, grå og svarte, mens lys akademia lener seg inn i lysere og lysere variasjoner av brune, beige og pasteller.

Dette klesspillet viser deg fire ekstremt søte karakterer som er gale etter denne nye estetikken. Ta en titt i garderobene deres og sett sammen to Light Academia-antrekk, og overrask deretter vennene dine med to Dark Academia-antrekk. Fra bukser til skjørt, vil du oppdage en rekke elementer som lar deg lage hundrevis av unike antrekk. Sminkenivåer vil heller ikke gå ubemerket hen. Fra lyse til mørke nyanser, vil du finne hele sett med leppestifter, ansiktspudder, mascaraer og mange øyenskyggedesign. Nyt dette klesspillet, så venter vi på din daglige dose med jentespill!

Lignende spill:

Liker du Light Academia Vs Dark Academia? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien kle på spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.