LOLBeans io

Gå inn i en verden av LOLBeans io og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste lolbeans!

Forbered deg på et morsomt og konkurransedyktig Battle Royale-spill på Spillespille.no når du går inn i LOLBeans io-verdenen. I dette spillet blir du virkelig satt gjennom hansken, og hver runde blir spilleren som ender på siste plass eliminert. Så hver runde er svært høye innsatser, og du må sørge for at hver eneste bevegelse teller.

Og hver runde i LOLBeans io gir deg nye utfordringer, og hindringene som dukker opp vil garantert overraske deg og teste vettet og refleksene dine. De andre spillerne kan møte de samme farene som deg, og de kan til og med forstyrre ditt eget løp. Spesielt de senere rundene vil garantert bli spesielt spennende, ettersom de mest suksessrike spillerne kjemper om å få den første plassen. Noen ganger kan en stor hammer kaste deg og dine sjanser til å vinne ut av vinduet, men det samme kan skje med noen andre, og i de øyeblikkene vil du virkelig føle at LOLBeans io er på din side.

Spill mot andre spillere, mot miljøet og mot klokken, på Spillespille.no med LOLBeans io.

Hvordan spille

Bruk WASD eller piltastene for å flytte rundt og trykk på mellomromstasten for å hoppe. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykker du på knappene på skjermen.

Lignende spill:

Liker du LOLBeans io? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien lolbeans for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.