Lucky Life

Gå inn i en verden av Lucky Life og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste arkadespill!

I Lucky Life må du gjøre alt du kan for å overleve de farlige nivåene som spillet har å by på. Og hvis du ikke liker vold, så er Lucky Life definitivt ikke spillet for deg, for ting kan bli ganske brutalt, og det er mye blod som er involvert i spillet.

I hvert nivå av Lucky Life finnes det ulike feller og ting som ikke engang ser så farlig ut som er ute for å avslutte livet ditt. Fra pigger og eksploderende fat fulle av dødelige kjemikalier, til gruver og andre overraskelser, kan hvert steg være din siste. Dine eneste våpen i Lucky Life er din forstand og lykke.

For å fullføre et nivå må du kratse, hoppe eller bare løpe og komme deg til målstreken. Noen ganger må man bare akseptere at man må starte på nytt nivået noen ganger, noe som vil la deg pugge der faren er.

Test din kompetanse på Spillespille.no og tell deg selv heldig at du ikke er med i skoene til hovedpersonen i Lucky Life.

Lignende spill:

Liker du Lucky Life? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien arkadespill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan bare spilles på PC