Mafia Wars

Gå inn i en verden av Mafia Wars og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste skytespill!

Ta på deg cowboyhatten og forbered deg på krig! I Mafia Wars må du kjempe mot utallige bølger av mafiasoldater, som vil gjøre alt i deres makt for å eliminere deg. Og som du kanskje forventer, har de mye kraft til å komme og hente deg, så ikke mist fokus for lenge, ellers vil du snart svømme med fiskene.

For å kjempe med suksess mot dem, må du holde roen og holde posisjonen din og tålmodig vente på at de kommer innenfor rekkevidden til våpenet ditt og deretter skyter dem ned. Sannsynligvis er det ment å holde seg i en stilling for å skremme hæren som kommer etter deg, men det kan fort bli skummelt. Men ikke få panikk, for du har mange venner som kan hjelpe. Disse vennene er i form av forskjellige kraftige våpen, hver med sine egne styrker og svakheter. Men til syvende og sist er det best at du velger den som passer best til din personlighet og den du er mest komfortabel med. Du kan også ta sterke allierte inn i kampen for å hjelpe deg med å beseire fiendene dine.

Du trenger absolutt all hjelpen du kan komme jo lenger du overlever, for kraftigere fiender vil komme og angripe deg, noen av dem er elitesjefer, som krever alle ferdighetene du har lært for å beseire dem. Disse sjefene kan også kreve spesielle strategier, så pass på å tilpasse deg utfordringen de bringer frem.

Gjør deg klar til å ha det gøy på Spillespille.no og forsvar deg selv i Mafia Wars!

Lignende spill:

Liker du Mafia Wars? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien skytespill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!