Mahjongg Dimensions Candy: 640 seconds

Gå inn i en verden av Mahjongg Dimensions Candy: 640 seconds og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste mahjong spill!

I Mahjongg Dimensions Candy: 640 seconds blir ikke bare Mahjong-ferdighetene dine testet, men også evnen din til å fokusere på spillet og ikke på det deilige godteriet som er på skjermen. Og du trenger all konsentrasjonen du kan få, for med en tidsbegrensning på bare 640 sekunder og en ny dimensjon lagt til den klassiske opplevelsen av Mahjong, er det ingen tid å kaste bort på å ta inn de deilige godbitene som vises.

Selv med alle disse endringene vil gameplayet til Mahjongg Dimensions Candy: 640 seconds få deg til å komme tilbake. Reglene du er vant til er fortsatt til stede i denne 3D-utgaven av Mahjong, og du må matche to stykker med samme sukkerholdige mat på, men du kan bare velge de som er plassert på kanten av kuben.

Test hukommelsen og fokuset ditt på Spillespille.no og spill Mahjongg Dimensions Candy: 640 seconds, bare en av våre mange Mahjong-titler som du kan spille når du vil.

Lignende spill:

Liker du Mahjongg Dimensions Candy: 640 seconds? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien mahjong spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.