Manga Creator Star Wars: Page 1

Gå inn i en verden av Manga Creator Star Wars: Page 1 og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste rinmaru spill!

Gjør deg klar til å skape et episk Star Wars-øyeblikk med Rinmarus Manga Creators! Se for deg en vri på den klassiske scenen der Han Solo møter Greedo i kantinaen. Denne gangen er Han Solo en vågal kvinnelig skurk som ikke vil trekke seg tilbake! Velg det perfekte antrekket til den kvinnelige Star Wars-karakteren din, og velg motstanderen hennes fra en lineup som inkluderer Greedo, Nien Nunb, en Twi'lek, Devaronian eller Gamorrean.

Dykk ned i en rekke menneskelige antrekk for å style heltinnen din autentisk, og finpusse genetikken hennes for å gjøre henne helt unik. Eksperimenter med forskjellige frisyrer og ansiktstrekk for å lage utseendet hennes. Når din OC er klar, er det på tide å møte utfordringen! Vil hun overliste sine motstandere med smarte planer, eller må hun stole på sin styrke? Valget er ditt når du lager ditt eget spennende Star Wars-eventyr!

Lignende spill:

Liker du Manga Creator Star Wars: Page 1? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien rinmaru spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan bare spilles på PC