Mini Jumps

Gå inn i en verden av Mini Jumps og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste ferdighet spill!

Ikke la det faktum at du i Mini Jumps bare kan kontrollere karakteren din ved å hoppe. Selv om dette kan høres enkelt ut, vil du snart se at gåtene fra Mini Jumps virkelig utfordrer ikke bare evnen din til å se løsningen og planlegge rekkefølgen på hoppene dine, men også refleksene dine, fordi hopping krever en viss ferdighet.

Men heldigvis vil den vakre grafikken fra Mini Jumps raskt trekke deg inn i dens verden, og du har ikke noe imot å bli i noen flere forsøk for å fullføre nivået. Legg til den glade musikken, og du vil bli henrykt gjennom alle de 27 nivåene som spillet har å tilby. Som du forventer, legger de senere nivåene til en del flere hindringer, men på den tiden har du sannsynligvis allerede mestret kontrollene og på det tidspunktet er det bare et spørsmål om øvelse. Og sikkert litt flaks.

Test hoppferdighetene dine på Spillespille.no og prøv å fullføre alle nivåene fra Mini Jumps.

Lignende spill:

Liker du Mini Jumps? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien ferdighet spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.