Minicraft

Gå inn i en verden av Minicraft og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste minecraft spill!

La fantasien løpe løpsk, og håndverk til hjertens lyst når du spiller Minicraft på Spillespille.no. I Minicraft, som i det populære Minecraft-spillet, kan du endre konfigurasjonen av verden ved å plassere forskjellige typer blokker på bakken. Du kan bygge alle slags fantastiske strukturer, og å gjøre dette strekker definitivt dine kreative muskler. Dessuten, med flere byggeklosser til din disposisjon, kan fantasien din virkelig løpe løpsk. Disse byggeklossene har alle forskjellige egenskaper, så du må lære når det er best å bruke hver, hvis du vil ha en optimal struktur.

Den åpne verdenen til din disposisjon i Minicraft vil garantert minne deg om den enorme lekeplassen som er tilgjengelig i Minecraft, spillet Minicraft henter sin inspirasjon fra. Når du treffer blokkene på bakken, kan du skjære nye stier i verden rundt deg, og deretter gjenskape den som du ønsker. Dessuten kan du også utforske rundt og finne alle slags hemmeligheter spredt rundt i verden til Minicraft. Mens du bygger, må du også være klar over farene som lurer rundt på landet. Som et resultat bør du også smi våpen for å beskytte deg mot de farlige fiendene, som kan slå deg når som helst.

Fordyp deg i en verden som er laget av din egen fantasi når du spiller Minicraft på Spillespille.no.

Hvordan spille

Bruk WASD eller piltastene for å flytte rundt, og bruk musen til å se deg rundt og venstre museknapp for å bygge eller skjære ut en ny måte.

Lignende spill:

Liker du Minicraft? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien minecraft spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan bare spilles på PC