Moto Maniac 3

Gå inn i en verden av Moto Maniac 3 og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste sykkel spill!

Hvis du liker motorsykler og utføre dristige stunts, kan Moto Maniac 3 på Spillespille.no være spillet for deg. Gjennom de mange nivåene må du mestre de unike kontrollene i alle slags vanskelige miljøer, der ett feiltrinn tar deg til starten av nivået. Med mange morsomme og unike hindringer som står mellom deg og målstreken, er Moto Maniac 3 et spill som ikke bare tester refleksene dine, men også tålmodigheten og hukommelsesevnen din, fordi du hele tiden må lære og tilpasse deg miljø, hvis du ønsker å komme videre.

I tillegg til å balansere på alle mulige forskjellige elementer fra skogen, som trær og steiner, må du også håndtere en ekstra utfordring, og det er det faktum at du må fullføre nivåene raskt, for hvis du ikke gjør det, en bjørn vil innhente deg og stoppe løpeturen. Å måtte balansere begge disse oppgavene gjør Moto Maniac 3 til en utfordrende, men morsom opplevelse. Og hvis du liker motorsykler, vil opplevelsen bli enda mer spennende.

Med 20 nivåer å slå, gir Moto Maniac 3 deg nok utfordringer og variasjon hele veien, og selv om du i begynnelsen kanskje sliter med de unike kontrollene til motorsykkelen, etter de første par nivåene vil kontroll av motorsykkelen bli en annen natur, og du vil gå over hindringene på rekordtid.

Spill et annet morsomt motorsykkelspill på Spillespille.no når du spiller Moto Maniac 3.

Hvordan spille

Bruk venstre og høyre piltast for å vippe motorsykkelen, og pil opp og ned for å akselerere eller bremse. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykker du på knappene på skjermen for å kontrollere motorsykkelen.

Spill andre spill fra moto maniac-serien:

  1. Moto Maniac

Lignende spill:

Liker du Moto Maniac 3? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien sykkel spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.