Obby Flip

Gå inn i en verden av Obby Flip og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste obby spill!

Slipp løs den indre Obby-kroppsakrobaten din i Obby Flip på Spillespille.no, spillet som gjør navigering i huset ditt til en tyngdekraftstrosende, sengehoppende ekstravaganza! Det er på tide å slippe løs, miste kontrollen, og snu-flipp-slipp deg til sengetid. Ta tak i den virtuelle puten din fordi dette ikke bare er et spill; det er en morsom reise der Obby-kroppen din står sentralt i en slapstick-komedie med hopp, flips og tyngdekraft-trossende stunts! I den lunefulle verdenen til Obby Flip er oppdraget ditt å hoppe og fly gjennom hver hindring huset ditt kaster mot deg, alt i søken etter å nå det ettertraktede soverommet. Det er som et sengeeventyr forvandlet til et sirkus! Men pass på, for å berøre gulvet er det ultimate nei-nei. Det er en utfordring som vil ha deg på kanten av ditt virtuelle sete, og forsøke flips som selv gymnaster ville misunne.

La oss nå snakke om belønninger fordi å bla gjennom huset fortjener en seriøs bling. Samle penger og diamanter langs din luftbårne reise, og gjør hver vellykkede flip til en lønnsom eskapade. Det handler ikke bare om å nå soverommet; det handler om å gjøre det med stil og med lommer fulle av virtuelle rikdommer. Med ditt hardt opptjente tyvegods kan du låse opp nye karakterer som vil tilføre Obby Flip-sirkuset ditt en dæsj, noe som gjør hver flipp mer fabelaktig enn den forrige!

Så ta tak i de virtuelle trampolineskoene dine, forbered deg på et eventyr som trosser tyngdekraften, og naviger gjennom hjemmet til Obby Flip på en helt ny måte. Er du klar til å trosse tyngdekraften, samle rikdommer og vende deg mot sengetid-triumf? Scenen er satt til Spillespille.no, så forbered deg på å ha det gøy.

Hvordan spille

Trykk på venstre museknapp for å hoppe, eller trykk på skjermen hvis du spiller fra en mobilenhet.

Lignende spill:

Liker du Obby Flip? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien obby spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.