One Ball Pool Puzzle

Gå inn i en verden av One Ball Pool Puzzle og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste biljard spill!

På Spillespille.no kan du alltid finne morsomme tenkespill, og One Ball Pool Puzzle er nok et tillegg til denne avslappende kategorien. I One Ball Pool Puzzle er målet ditt å få ballen i hullet som ligger på et tilfeldig sted på bordet, og for å gjøre dette må du bruke en køstikker. Du kan forvente den samme oppførselen som vanligvis kommer fra dette biljardverktøyet. Moroa starter virkelig på de senere nivåene, når veien mellom ballen og målet er fylt med ulike farer som du må unngå. Fra farlige topper til å finne ut kompliserte baner, One Ball Pool Puzzle vil garantert sette ferdighetene dine på prøve, og du trenger en sunn dose tålmodighet hvis du vil fullføre alle de 45 nivåene.

Men ikke bare de unike bordkonfigurasjonene kan hindre fremgangen din, men også det faktum at du har et begrenset antall forsøk som du må fullføre et nivå. Dette sikrer at du tar noen risikoer, men gjør ting også litt morsommere. Når du vet at du bare har ett skudd for å komme deg til neste nivå, vil du definitivt prøve en mer risikofylt manøver enn du ellers ville gjort. Gjennom hele One Ball Pool Puzzle vil du aldri vite hva neste nivå kan bringe, men én ting vil forbli den samme, og det er at hvert nivå er en morsom utfordring. Og selv om du kan se banen ballen vil ta, vet du aldri hvor nøyaktig den stopper, og hvordan du må tilpasse deg etter det.

Spill en morsom kombinasjon av biljard og puslespill på Spillespille.no og se hvor mange nivåer du kan fullføre.

Hvordan spille

Hvis du bruker en datamaskin, må du klikke på skjermen ved å bruke venstre museknapp, og deretter dra musen for å bestemme kraften du slår ballen med. Flytt musen til venstre og høyre for å endre posisjonen kø-pinnen vil treffe. Hvis du spiller fra en mobilenhet, må du trykke på skjermen for å starte sikteprosessen, flytte fingeren tilbake for å velge skytehastighet, og flytte den til venstre eller høyre for å velge skuddretningen.

Lignende spill:

Liker du One Ball Pool Puzzle? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien biljard spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.