Path Painter

Gå inn i en verden av Path Painter og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste logikkspill!

Spill med maling i dette originale puslespillet på Spillespille.no og fyll blokkene fra skjermen i fargene som vises i bildet øverst til høyre når du spiller Path Painter. I stedet for et staffeli og en pensel, vil du i Path Painter male ved å bruke blokker som spruter i retning av pilene som er plassert på dem. Akkurat som alle andre maleprosesser, må du ta vare på rekkefølgen du velger å plassere fargene i, fordi den siste fargen du velger å legge til på tavlen vil være fargen som erstatter det som var før. Men i motsetning til ekte maleri, i Path Painter trenger du ikke tenke på hvordan du kan lage forskjellige farger ved å kombinere dem, du må bare være forsiktig med hvordan du velger å plassere dem.

Hvert nivå har et spesifikt design som du må lage ved å plassere forskjellige farger på brettet. Ved å legge ned blokker av forskjellige farger, vil disse enten danne rette linjer i retningen til pilene som er tegnet på dem, eller hvis de bare har én pil på seg, skyter de bare ut i retning av den pilen. Hvis du ser på skjermen blokker som har en enkelt blank pil, betyr det at du kan omdirigere fargen på blokkene i den retningen. Når disse legges til i Path Painter, er det da utfordringen sakte begynner å øke.

Grafikken til Path Painter passer den veldig godt, og de lyse fargene er ganske beroligende, og du kan tydelig se hvilke farger som skal gå hvor. Hovedfokuset er klarhet, og den generelle effekten er ganske avslappende, noe som gjør Path Painter til nok en flott opplevelse på Spillespille.no når du bare vil hvile deg litt, uten å måtte tenke for mye på forskjellige spillelementer.

Mal med blokker og lag fargestier når du spiller Path Painter på Spillespille.no.

Hvordan spille

Hvis du spiller fra en datamaskin, bruk venstre museknapp for å klikke på blokkene for å velge dem, og mens du holder nede venstre museknapp, flytt den til en tom blokk og slipp knappen for å plassere blokken i den posisjonen. Hvis du bruker en mobilenhet til å spille, trykker du på skjermen og holder fingeren nede, i stedet for å bruke musen.

Lignende spill:

Liker du Path Painter? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien logikkspill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.