Penguin Cafe

Gå inn i en verden av Penguin Cafe og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste restaurantspill!

Hjelp Berta, den vennlige pingvinen fra Penguin Cafe, med å administrere og drive kafeen hennes, i den dype forkjølelsen i den arktiske regionen. Med morsomme og interessante karakterer som besøker kafeen din, fra isbjørn, hvalross og andre slike majestetiske skapninger, er det aldri et kjedelig øyeblikk i dette landet. Og Berta vil trenge all hjelp hun kan få, siden forholdene i denne regionen er tøffe, og det å bo på et isfjell kan komplisere ting.

Hver ny dag bringer nye kunder til butikken din, og hver ny dag bringer nye utfordringer. Hver kunde har sine egne unike krav, og en rask service garanterer nesten alltid et sjenerøst tips. Og pass på at du ikke gjør en feil når du serverer bestillingen, for du vil ikke kaste mat eller drikke i søpla.

Hver ny kunde som krysser døren din trenger et sted å sitte, så du må sørge for at du velger dem og også en ledig plass ved bordet. Etter det må du ta bestillingen deres, gå til baren og hente den riktige bestillingen til kunden, og servere den til dem. Når de er ferdige, avhengig av tjenesten som tilbys, vil du tjene noen gullmynter. Hver dag vil du ha et bestemt mål å nå, så gjør ditt beste for å nå det hvis du vil at kafeen din skal overleve.

Gå på en spennende reise i Arktis sammen med den morsomme rollebesetningen fra Penguin Cafe når du spiller på Spillespille.no.

Hvordan spille

Bruk venstre museknapp for å samhandle med spillelementene, for eksempel å trykke på UI-knapper eller matvarer og kunder. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykker du på skjermen der disse elementene er plassert i stedet.

Lignende spill:

Liker du Penguin Cafe? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien restaurantspill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.