Pet Salon

Gå inn i en verden av Pet Salon og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste kjæledyr spill!

Spillespille.no ønsker deg velkommen til Pet Salon, hvor bedårende lodne venner venter på din ømme omsorg og oppmerksomhet. Dykk inn i en verden av kjæledyrvelværing mens du tar på deg rollen som den ultimate omsorgspersonen, ansvarlig for å bade, stelle og til og med ivareta helsebehovene til veldig søte kjæledyr. Enten de er luftige kattunger, lekne valper eller til og med eksotiske skapninger, er Pet Salon et flott spill for folk som elsker å ta vare på virtuelle kjæledyr. I Pet Salon er velværet til dine elskede kjæledyr din høyeste prioritet. Fra det øyeblikket de kommer inn i omsorgen din, vil du gi dem kjærlighet og oppmerksomhet, og sikre at de alltid ser og føler seg best mulig. Unn de lodne vennene dine luksuriøse bad, komplett med milde sjampoer og beroligende massasjer som får dem til å surre og logre med halen av glede.

Men det handler ikke bare om stell og velvære i Pet Salon; det handler også om å sikre helsen og lykke til dine lodne følgesvenner. Med et besøk til veterinæren på stedet kan du ta tak i eventuelle bekymringer eller plager kjæledyrene dine kan ha, fra mindre riper til mer alvorlige medisinske problemer. Med din ekspertpleie og veterinærens ekspertise, vil kjæledyrene dine være tilbake på labbene på kort tid. Enten du gir en luftig kattunge et boblebad eller koser en leken valp, er hvert øyeblikk tilbrakt i Pet Salon full av glede og tilfredshet.

Med sin sjarmerende grafikk, intuitive spilling og mange muligheter for kjæledyrelskende moro, vil Pet Salon garantert bli et av dine nye favoritt kjæledyrspill på Spillespille.no. Så samle sammen de pelskledde vennene dine, brett opp ermene og gjør deg klar for en opplevelse uten like. Tross alt, i Pet Salon er hver dag en flott dag å skjemme bort og leke med noen av de mest elskelige kjæledyrene som finnes.

Hvordan spille

Bruk venstre museknapp for å samhandle med dyrene, samt med de ulike verktøyene du bruker for å skjemme dem bort. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykk på disse elementene i stedet.

Spill andre spill fra Pet Salon-serien:

  Lignende spill:

  Liker du Pet Salon? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

  Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

  Prøv andre gratis spill fra kategorien kjæledyr spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

  Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.