Pirate Cards

Gå inn i en verden av Pirate Cards og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste kortspill!

Gå inn i skoene til en modig sjørøverkaptein og utforsk en fjern øy full av farer og, selvfølgelig, massevis av skatter, fordi lykken alltid favoriserer de dristige! Pirate Cards er, som du forventer, et kortspill. Reglene er enkle: du kan bare flytte ett trinn enten til høyre, til venstre, opp eller ned på brettet, til du går tom for livspoeng.

For å planlegge strategien din og overleve så lenge som mulig, sørg for å holde et øye med hvor farlige fiendene dine er og se på dine egne livspoeng og planlegg klokt. Du kan skyte kanoner, drikke eliksirer, utstyre skjold og mynter, og når du ser en tønne og tenker på å knuse den, må du bare være klar over at den kan inneholde noen ekle overraskelser. Men igjen, noen ganger favoriserer formue de dristige, så det er best å ta sjansene dine, spesielt når du er på en dødelig øy!

Sørg også for å beseire sjefer for å oppgradere helten din og åpne skattekister ved å fullføre et minispill! Bli med på et flott eventyr på Spillespille.no i Pirate Cards!

Lignende spill:

Liker du Pirate Cards? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien kortspill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.