Pirate Treasure Hook

Gå inn i en verden av Pirate Treasure Hook og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste ferdighet spill!

Bli en mester i grappling-kroken når du spiller Pirate Treasure Hook på Spillespille.no. Havet er fullt av skatter og en pirat er alltid på utkikk etter å fylle sine kister med havets rikdom, men for å kunne kreve en enorm gunstbevisning må du sørge for at siktet ditt er klart for å fange opp alt som glitrende skattekiste.

For å bli den rikeste piraten havene i Pirate Treasure Hook har sett, må du lære når er det beste tidspunktet å skyte kroken på havets skatter. Siktet ditt er å ta tak i de mest verdifulle gjenstandene du ser, spesielt fordi du har begrenset tid til å fange dem alle.

Og ikke tro at alt det gullet går til avfall! Du kan kjøpe masse spesielle varer fra butikken, som er tilgjengelig etter at du har fullført et nivå. Ting som bomber, som vil blåse opp når du ønsker det.

Pass på at du velger dine shots nøye, for når du først skyter din grapprok, er det ingen vei tilbake, og du vil ikke kaste bort dyrebare sekunder på å komme om bord på skipet ditt noe som ikke er for verdifullt.

Fullfør alle nivåer og bli den rikeste piraten havene noen gang har sett når du spiller Pirate Treasure Hook på Spillespille.no.

Lignende spill:

Liker du Pirate Treasure Hook? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien ferdighet spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.