Pizza Party

Gå inn i en verden av Pizza Party og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste matlaging spill!

Hvis du elsker pizza, bør du spille Pizza Party, et spill som er fullt av deilig pizza, samt oppskrifter på populær pizza som du kanskje kan prøve ut og lage sammen med vennene dine. Husk at pizza er fantastisk, men det kan bli enda bedre når du deler det med noen. Og i Pizza Party deler du den velsmakende maten din med kundene dine.

Men du kan ikke selge hvilken pizza du vil, siden hver kunde har sitt eget unike sett med preferanser og favorittpizza, så du bør lære deg noen forskjellige oppskrifter hvis du ønsker å få tips og hvis du vil at bedriften din skal blomstre. Du kan alltid ta et blikk på kokeboken din, men hvis du bruker for lang tid, vil kundene bli utålmodige og de vil raskt forlate restauranten din.

Men ikke bekymre deg for mye om dette, for Pizza Party starter deg med å kreve at du bare lager enkle oppskrifter, og når du først har mestret dem, vil du sakte gå videre til mer komplekse oppskrifter.

Øv deg på å lage pizza på Spillespille.no og gjør deg klar til å lage god og velsmakende pizza.

Hvordan spille

Lær de morsomme oppskriftene på pizzaen som kundene dine bestiller for å tilberede maten. Velg de riktige ingrediensene fra tabellen foran deg. Hvis du vil ha en rask påminnelse om ingrediensene til en bestemt pizza, kan du bruke Hjelp-knappen og se oppskriftsboken din.

Lignende spill:

Liker du Pizza Party? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien matlaging spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.