Pool Club

Gå inn i en verden av Pool Club og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste biljard spill!

Vil du spille et kult biljardspill? Gå inn i Pool Club-verdenen, et avslappende og morsomt spill, med en veldig avslappet atmosfære, hvor målet er å pakke alle de stripete og ensfargede ballene for å vinne.

Reglene er enkle og du har veldig fin kontroll over skuddene dine, så du kan være sikker på at du har full kontroll over ballens bane. Velg med omhu hvor køen treffer, kontroller kraften i skuddet ditt og ta alltid hensyn til plasseringen til alle de andre ballene på bordet.

For å møte utfordringen og for den ekstra arkadefølelsen, er du under en streng tidtaker, så du må være nøyaktig og rask på samme tid! Senk så mange stativer med baller som mulig på 90 sekunder, og oppretthold kombinasjoner slik at ekstra tid stadig blir lagt til. Mer tid tilgjengelig betyr at du har en større sjanse til en høyere poengsum.

Nyt et kult spill nå med Pool Club!

Lignende spill:

Liker du Pool Club? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien biljard spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.