Post Apocalyptic Truck Trial

Gå inn i en verden av Post Apocalyptic Truck Trial og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste lastebil spill!

Selv om du kanskje ikke forbinder lastebiler med å hoppe akrobatisk rundt på plattformer i skogen, er dette akkurat det du må gjøre i Post Apocalyptic Truck Trial hvis du vil nå målstreken. Du forventer sannsynligvis at en motorsykkel eller et lignende kjøretøy er bedre egnet til å krysse et så forrædersk terreng, men hvis du har nok tålmodighet og ferdigheter, vil du raskt lære detaljene til hver lastebil, og du vil snart fly forbi gjennom hvert nivå.

Fordi kjøringen skjer i enorme hastigheter, oppe i trærne, må du være veldig forsiktig med hvordan du kontrollerer og styrer hele veien til målstreken, fordi ett feil trekk og du ender opp med å starte nivået på nytt. Hvert nivå fra Post Apocalyptic Truck Trial har et unikt oppsett, så du må lære og tilpasse deg raskt til all den unike plasseringen av plattformer og også tilpasse hastigheten din hvis du vil lykkes i de farlige hoppene du må gjøre.

Som tittelen antyder, foregår Post Apocalyptic Truck Trial i et ganske ødelagt og dystert miljø, som virkelig egner seg til overlevelsesatmosfæren som spillet har. Hver sving på hjulet kan være farlig, og du må være veldig forsiktig med hvordan du akselererer, bremser eller beveger deg fremover og bakover. Krasj er å forvente i Post Apocalyptic Truck Trial, spesielt når du lærer hvert nytt nivå, og heldigvis kan du enkelt starte på nytt og prøve igjen. Men for hvert nytt krasj lærer du noe nytt, som om du bør bremse ned i en viss del eller om du må akselerere mer for å komme deg til neste plattform.

Avhengig av hvor godt du fullfører hvert nivå, får du en endelig poengsum, den beste er en trestjerners poengsum. Så å prøve å forbedre denne poengsummen kan alltid være en ekstra utfordring som du kan prøve å takle. Eller du kan prøve å låse opp de forskjellige lastebilene som Post Apocalyptic Truck Trial tilbyr, hver med sine egne unike og morsomme design og egenskaper, som håndtering eller hastighet. Kanskje det å bytte lastebil er akkurat det du trenger hvis du vil fullføre et spesielt utfordrende nivå.

Kjør rundt i et farlig miljø og nå målstreken når du spiller Spillespille.no på Post Apocalyptic Truck Trial.

Hvordan spille

Bruk piltastene til å styre lastebilen: Trykk på pil opp for å akselerere, pil ned for å bremse, og venstre eller høyre for å vippe bilen i ønsket retning.

Lignende spill:

Liker du Post Apocalyptic Truck Trial? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien lastebil spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan bare spilles på PC