Princesses Fantasy Makeover

Gå inn i en verden av Princesses Fantasy Makeover og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste sminkespill!

OMG, glitterati- og fantasy-fanatikere, rust dere for det mest trollbindende, magiske sminkespillet i hele kongeriket! Vi introduserer Princesses Fantasy Makeover – et gratis jentespill designet for alle de fantastiske drømmerne der ute som elsker en god mengde fortryllelse med skjønnhetsrutinen.

Se for deg dette - fire kongelige prinsesser, som hver kommer fra en fantastisk verden full av fortryllelse og mystikk, klare for ditt magiske preg! Slipp løs kreativiteten og fantasien din på sminkenivået, hvor en veritabel skattekiste av skjønnhetsprodukter venter på deg. Velg fra et blendende utvalg av øyenskyggefarger, like skinnende som morgendugg på en fes vinge. Form disse brynene til buer like majestetiske som en regnbuebro, og velg vipper som flagrer som magiske sommerfugler. Og ikke glem de fascinerende øynene! Med farger som er like slående som de mest eksotiske edelstenene i kongeriket, vil de garantert hypnotisere alle som våger å se på dem.

Men det er ikke alt, glamlag! I dress-up-nivået øker fantasien til et helt nytt nivå! Ta på deg krigerprinsesseutstyret med et episk utvalg av antrekk, alle verdig en heltinne i et storslått eventyr. Enten du ser for deg en dragedrepende dame eller en trollkvinne, er det noe som passer enhver fantasi.

Topp av utseendet ditt med en blendende 'do and velg fra et utall av hårstiler, like ville og utemmet som de mytiske skapningene du er i ferd med å møte. Ikke glem å utstyre! Våpen er ikke bare for å kjempe mot onde krefter - gjør det til en del av ensemblet ditt og bevis at prinsesser kan se fantastiske ut og sparke baken på samme tid. Hårtilbehør er ikke bare funksjonelt, det er den perfekte prikken over i-en på ditt fantastiske utseende!

Så, glamazoner og krigerprinsesser, er du klar til å legge ut på den mest magiske reisen i livet ditt? Dykk inn i den fortryllede verdenen til Princesses Fantasy Makeover og la fantasien løpe løpsk!

Lignende spill:

Liker du Princesses Fantasy Makeover? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien sminkespill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.