Princesses Royal Vs Star

Gå inn i en verden av Princesses Royal Vs Star og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste kle på spill!

Gjør deg klar til å se et episk stiloppgjør av kongelige proporsjoner fordi Princesses Royal Vs Star er her, og det er en oppsiktsvekkende historie om mote, vennskap og transformasjon som garantert vil ha deg klistret til skjermene dine som aldri før! Det er en stilsmell mellom to vidt forskjellige verdener, og du er den ultimate stylisten som har ansvaret.

Møt den fantastiske kvartetten – Anna, Elsa, Moana og Belle. De er ikke dine vanlige prinsesser. Dette spillet er strukturert i to helt forskjellige verdener, og er en motereise av episke proporsjoner. I den ene verdenen vil du jobbe med antrekk inspirert av deres kongelige røtter, og i den andre er det en blendende transformasjon til den moderne verden.

La oss dykke inn i den kongelige verden, skal vi? For Anna og Elsa handler det om den iskalde elegansen de har vært kjent for. Velg det perfekte antrekket inspirert av filmene deres – tenk på fantastiske kjoler, kongelige frisyrer, utsøkte smykker og tilbehør som får dem til å skinne som den ekte kongen de er.

La oss nå seile til det tropiske paradiset Moana. Verden hennes er fylt med solskinn og eventyr. Lag en look som fanger øyenes ånd – tenk på livlige trykk, flytende kjoler, strandfrisyrer og tilbehør som fremkaller skjønnheten i tropene.

Og så er det Belle, hvis verden er et drømmende, magisk sted. Hjelp henne å ta på seg et antrekk som skriker en eventyrprinsesse – tenk på fortryllende kjoler, delikate frisyrer og smykker som får henne til å se ut som hun nettopp har gått ut av en historiebok.

Men det er ikke alt! Etter at du har kledd prinsessene i deres kongelige antrekk, er det tid for den ultimate vrien. De forlater sine fortryllede verdener og går inn i den moderne verden. Gjør deg klar til å forvandle dem til motestjerner ved å slenge med tingene sine på den moderne catwalken.

Moderne mote handler om kanten, kjære! Tenk på revne jeans, neonfargede klær, crop topper, overdimensjonerte jakker og frisyrer som skriker COOL. Tilbehør dem med moderne smykker som er like fabelaktige som det er funky. Og for prikken over i-en, lag sminke-looks som gjør dem klare til å rocke den moderne verden. Fra dristige lepper til røykfylte øyne, få dem til å se rullebaneklare ut.

Nå, når utseendet er komplett, er det på tide å fange motemesterverkene dine. Last ned de fantastiske antrekkene, vis dem frem for mannskapet ditt, og la verden se stiltalen din. Det er en transformasjon som kommer til å få alle til å snakke!

Så, gjør deg klar for Princesses Royal Vs Star, hvor to verdener kolliderer, moten regjerer, og rullebanen er ditt rike. Fra klassisk eleganse til moderne kul, du er stylisten disse prinsessene har ventet på. Er du klar til å få dem til å skinne?

Lignende spill:

Liker du Princesses Royal Vs Star? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien kle på spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.