Pupper Mahjong

Gå inn i en verden av Pupper Mahjong og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste mahjong spill!

Pupper Mahjong er et morsomt og søtt Mahjong-spill, som kan vise seg å være det perfekte valget når du vil spille et spill som har akkurat den rette mengden utfordring og nytelsesfaktor. Med sin søte grafikk, som hovedsakelig inneholder elskelige hunder, får du en hyggelig opplevelse som kan ta tankene bort fra dine daglige bekymringer i noen dyrebare øyeblikk.

Som andre morsomme Mahjong-spill som du kan spille og nyte på Spillespille.no, tester Pupper Mahjong oppmerksomheten og memoreringsferdighetene dine, samtidig som den legger til en tidtaker, for å holde ting spennende og gi spillet litt mer utfordring. For å score poeng må du skanne spillebrettet nøye og finne matchende brikker som er plassert på kanten av stabelen. Når du har funnet dem, må du velge dem for å eliminere dem fra brettet. Dette vil gi deg poeng. Hvis du noen gang trenger hjelp, har Pupper Mahjong implementert en nyttig, men med et begrenset antall bruksområder, Hint-funksjon, som du kan bruke til å vise deg hvor neste kamp er. Og hver gang du finner en match, får du også tildelt litt bonustid.

Med en rekke stabelkonfigurasjoner og en hel masse søte flisedesign, vil Pupper Mahjong garantert glede deg. Spill det på Spillespille.no og ha det gøy.

Hvordan spille

Hvis du bruker en datamaskin kan du samhandle med spillet ved å bruke musen, og hvis du er på en mobilenhet velger du de forskjellige elementene fra skjermen ved å trykke på dem.

Lignende spill:

Liker du Pupper Mahjong? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien mahjong spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.